TERAPEVTSKA SKUPINA, namenjena osebnostni rasti in izboljšanju kvalitete vašega življenja
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

TERAPEVTSKA SKUPINA, namenjena osebnostni rasti in izboljšanju kvalitete vašega življenja

18 marca, 2019 @ 17:00 - 19:00

Marca 2019 se odpira v Ljubljani terapevtska skupina, ki lahko vzpodbudi vaš osebni razvojni proces oziroma vas podpre pri izboljšanju kvalitete vašega življenja in razreševanju vaši težav.

Pričetek: 18. 30.2019. Poteka: vsak drugi ponedeljek med 17.00 in 19.00 uro.

O skupini:

Terapevtska skupina je varen prostor zaupnosti in učinkovita metoda znotraj katere lahko člani/ce, podobno kot v individualni terapiji, spoznavajo svoje vzorce doživljanja ter razvijajo potenciale, ki jim pomagajo pri premagovanju osebnih težav in stisk.

Skozi medosebne odnose v skupini se lažje učimo tudi drugačne in učinkovitejše komunikacije in izražanja svojih čustev; ter preko ostalih članov skupine, ki so nam kot nekakšna ogledala, spoznavamo in prepoznavamo vzorce, ki nas ovirajo v vsakodnevnem življenju, in nam onemogočajo vzpostavljanje boljšega odnosa s sabo in z drugimi.

Kontakt za prijave ali vprašanja:

Prijave so še možne po elektronski pošti ali telefonu do zapolnitve mest do 15.3.2019. Po pričetku delovanja bo skupina delovala določen čas še odprta in bodo prijave še možne, po določenem času se bo zaprla.

Po prijavi bo z vsakim kandidatom/tko opravljen tudi brezplačni spoznavni individualni pogovor v smislu predstavitve skupine in oblikovanja želenega terapevtskega cilja.

Kontakt: katja@psihoterapijalesar.si, 041 956 824.

Podrobnosti

Datum:
18 marca, 2019
Čas:
17:00 - 19:00
Dogodek Tags:

Organizatorji

Zlatko Vršič, prof. soc. ped., sistemski psihoterapevt
Katja Lesar, psihodinamska psihoterapevtka

Prizorišče

Resljeva
Resljeva cesta 30
Ljubljana, 1000 Slovenija