PREBUJANJE MODROSTI TELESA: Z ljubečim dotikom do zaupanja modrosti telesa
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

PREBUJANJE MODROSTI TELESA: Z ljubečim dotikom do zaupanja modrosti telesa

4 decembra, 2022 @ 10:00 - 18:00


Prebujanje modrosti telesa je somatski, globok, intuitiven proces, ki nas vodi do spominjanja izvornih kod, zapisanih v naše telo, in naše esence. Prek dotika nas popelje v naš notranji tempelj, pri čemer zunanji tempelj, varen prostor, ki ga skupaj ustvarimo, podpira in odpira naš notranji tempelj. Ta tempelj je hkrati prostor varnosti in zaupanja, ki omogoča stik z našim izvornim vedenjem in modrostjo.
Skupaj kot soustvarjalke tega svetega prostora prek dotika, mehčanja, zaupanja, sproščanja in negovanja opuščamo celične zapise, omejitve in napetosti, ki jih nosi naše telo. S tem hkrati celimo tudi našo ranljivost in ranjenost, ki nam onemogočata pristno povezavo z drugimi ženskami, in se učimo ponovnega ustvarjanja zaupanja ter medsebojne podpore – prek dajanja in sprejemanja z odprtim srcem, prisotnostjo, ljubeznijo in pogumom.

Tako prebujena modrost telesa nas lahko osvobaja tudi občutkov krivde, sramu, neljubljenosti in nesprejetosti. Življenjski energiji, erosu in senzualnosti povrnemo prvinsko čistost. Povežemo se z izgubljenimi predverbalnimi deli sebe in se v povezavi z božanskim povrnemo v pristno celovitost.

Delavnica je namenjena ženskam. Podrobna navodila pošljeva še po elektronski pošti. Vmes bo pavza za kosilo.

KDAJ: 4.12.2022, med 10 in 18 uro (s pavzo).
KJE: Sati joga center; Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana
CENA: 60 EUR. V primeru finančnih omejitev je možen individualen dogovor za znižanje cene.
Število mest je omejeno.

PRIJAVE IN INFORMACIJE: katja@psihoterapijalesar.si; 041 956 824; klavdija.blazun@gmail.com

VODIVA:
Katja Lesar sem certificirana voditeljica v pristopu Sacred Body Awakening, po katerem je zasnovana tudi delavnica Prebujanje modrosti telesa. Delam kot psihodinamska psihoterapevtka in imam dolgoletne izkušnje na svojem področju. Izobraževala sem se na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo in sem članica EZPPS, svoje znanje pa nenehno dopolnjujem ter se dodatno izobražujem v Sloveniji in tujini. Svoje psihoterapevtsko znanje in izkušnje kombiniram z drugimi pristopi in učenji, med drugim EMDR, Rapid Transformational Therapy (hipnoterapija), Dynamic Energetic Healing (energijska terapevtska tehnika), NLP (nevrolingvistično programiranje). Name in na moje delo pomembno vplivajo plesne delavnice, kot so 5 ritmov, Movement medicine, pa tudi različne telesne, energetske, spiritualne in tantrične prakse. Elemente zbranih izkušenj in znanj vnašam tudi v psihoterapevtsko delo.

Na delavnici bo asistirala Klavdija Blažun, ki je prav tako certificirana v pristopu Sacred Body Awakening. Je v procesu izobraževanja iz telesno usmerjene psihoterapije na Centru za integrativni razvoj, poleg tega pa svoje znanje dopolnjuje z izobraževanjem na Šoli za biodinamično psihologijo, izobraževanji iz dearmoringa, delavnicah za seksualno in duhovno opolnomočenje žensk ter je v certifikacijskem procesu iz TRE.

Podrobnosti

Datum:
4 decembra, 2022
Čas:
10:00 - 18:00
Dogodek Tags:
, , , ,

Prizorišče

Sati joga center; Ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana