Globinska, transformativna psihoterapevtska skupina/delavnice: “Pot avtentičnosti, pot Domov, k Sebi”
Loading Dogodki

« All Dogodki

  • Ta dogodek je potekel.

Globinska, transformativna psihoterapevtska skupina/delavnice: “Pot avtentičnosti, pot Domov, k Sebi”

7 oktobra, 2022 @ 16:00 - 9 oktobra, 2022 @ 16:00

Odnosi mi enostavno ne grejo, kljub trudu imam težave doma, v službi… Osamljen/a sem, je sploh kdo, ki bi me resnično sprejemal in imel rad?… Težko mi je bilo, ko sem odraščal/a, vem, da mi je pustilo posledice, rabim predelati… Vedno znova se zapletam v neke vzorce in situacije, ki mi ne koristijo, pa enostavno ne vem več, kako lahko kaj spremenim… Toliko sem že naredil/a na sebi ali predelal/a, pa se še vedno zapletam v iste vzorce, nič se ne spremeni. A je za mene sploh možno drugače?… Toliko jeze je v meni, da me je strah… Strahovi me bremenijo (pred prihodnostjo/izgubo…), grabi me panika …. Ne počutim se dobro v svojem telesu/dovolj ženska/dovolj moški…. Želim živeti bolj pristno, avtentično, želim se bolje počutiti v svoji koži, pa enostavno ne vem kako… Ne živim svojih talentov…

Opis:

Veliko je razlogov, ki nas pripeljejo do dela na sebi ali v psihoterapijo. Za nas je pomembno, da spoznamo svoje vzorce, naša omejujoča prepričanja, da razumemo, zakaj se nam dogaja, kar se, oziroma zakaj smo taki, kot smo. Kakšno je naše doživljanje, kakšen je naš notranji monolog…

Za celostno predelavo svojih ran in doživetje polnosti življenja, sebe, svoje avtentične moči in pristnosti, pa je potrebno še veliko več. Doživeti in prakticirati, postopoma in vedno znova, kako ravnamo s sabo in drugimi. Kako se odzivamo v različnih situacijah, koliko si lahko dovolimo pokazati sebe in biti tudi ranljivi, odprti.

Učili se bomo čutiti, deliti, izražati na dober način. Postavljati in prakticirati meje. Dovoliti si pristen stik s sabo, z drugimi. Vsak član do tja, kjer zmore, kjer je varno, v raziskovanju kako si lahko morda vsakič dovolim še malo več. V varnem okolju in ob podpori psihoterapevtske skupine. Kjer sem lahko resnično viden/a, v vsem kar sem, in je sprejeto tudi, kjer mi je še težko, da se lahko sprocesira in spremeni. Varen prostor, kjer se lahko pokažem, kot zares sem, in se mi ni več potrebno skrivati.

Skupaj bomo doživeli tudi veliko lepega, neprecenljivega, česar besede ne morejo izraziti. Srečevali se bomo na različnih nivojih, in povezali te nivoje tudi znotraj sebe – psihične, telesne, energetske, spiritualne. V povabilu, ob spoštovanju in upoštevanju naše raznolikosti in trenutnih zmožnosti.

Vsak bo doživljal proces malo drugače, bo pa globoko in transformativno, če in kolikor si bomo dovolili. Ob zaključku pa bomo vsi zagotovo vsaj na nek način drugačni, spremenjeni, neka »boljša verzija sebe«.

Moja želja je, da bo vsak od nas čutil ob zaključku skupine pomirjenost in boljšo povezanost s sabo, s svojim sebstvom, s pristnimi deli sebe, in z drugimi. S svojimi talenti in Življenjem kot takim. In da bomo znali potem učenja in darila, ki jih bomo dobili med procesom, uporabljati, živeti in razvijati še naprej.

Struktura in potek:

Delavnice so na odmaknjeni lokaciji, v naravi, miru in svežem zraku, v podpornem stiku z gozdovi in drugimi živimi bitji. Skupina je kontinuirana. Ko je enkrat formirana, novih članov ne sprejemamo več.

Potekajo v obliki vikend delavnic in poletnih 6 dnevnih intenzivov.  Vikend delavnice so od petka popoldne do nedelje (do kosila). Poletni intenziv traja 6 dni od ponedeljka popoldne do sobote (do kosila).

Maksimalno število udeležencev je 12.

Termini bodo znani eno leto vnaprej. Pred pričetkom opravim uvodni/spoznavni razgovor z novimi člani skupine. V kolikor že obiskujete individualno psihoterapijo pri meni, uvodni razgovor ni potreben.

Termini: 

Preliminarni datumi za prvo leto so sledeči: 7. – 9.10.2022, 18.-20.11.2022, 16.-18.12.2022, 13.-15.1.2023, 10.-12.2.2023, 7.-9.4.2023, 19.-21.5.2023, 16.-18.6.2023, 7.8.-13.8.2023 (intenziv).

Cene:

Cena posamezne vikend delavnice je 250 eur. Cena 6 dnevnega intenziva je 450 eur.

V ceno je vključena celotna izvedba delavnice, nočitve in prehrana (zajtrk, kosilo in večerja).

Cena uvodnega/spoznavnega pogovora za vključitev v skupino je 50 EUR.  Če se vključite potem v skupino, se ta znesek odšteje od delavnice.

Opomba: ponujam tudi možnost znižane cene. V kolikor imate močno željo, da bi sodelovali v celotnem skupinskem procesu, pa vas omejujejo finančne zmožnosti, me kontaktirajte, in se pogovorimo o možnostih.

Prijave:

Prijave sprejemam na email: katja@psihoterapijalesar.si, do 20.9.2022. Zaželeno je, da se prijavite čimprej, zaradi omejitve števila mest in organizacije prostora. V kolikor ne bo zadosti prijav do navedenega roka, se bo čas za prijave podaljšal.

V primeru vprašanj mi prosim napišite ali me pokličite na tel.št. 041 956 824.

O meni:

Sem psihodinamska psihoterapevtka, z dolgoletnimi izkušnjami. Izobraževala sem se na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo, svoje znanje pa nenehno dopolnjujem in se dodatno izobražujem v Sloveniji in v tujini. Svoje psihoterapevtsko znanje in izkušnje kombiniram z drugimi pristopi in učenji, med drugim sem se učila EMDR, Rapid Transformational Therapy (hipnoterapija), Dynamic Energetic Healing (energijska terapevtska tehnika). Name in na moje delo pomembno vplivajo plesne delavnice kot so 5 ritmov, Movement medicine, pa tudi različne telesne, energetske in spiritualne terapije oziroma prakse. Elemente zbranih izkušenj in znanj vnašam tudi v psihoterapevtsko delo.

Izberem Življenje. Pot k Sebi, svoji pristnosti in avtentičnosti. Celovitost. Pot Domov.

Prizorišče

M2G4+C2 Trnovec